Как да се присъедините към бета версията на Digital Wellbeing на Android 9 Pie

Цифрово благополучие на Android 9 Pie

Android 9 пай Той вече е пуснат и предлага много нови функции. Въпреки това, тези, които се отнасят дигитален уелнес все още са в бета версия. Много е лесно да се регистрирате със съвместим мобилен телефон и ние ще ви покажем как да го направите.

Как да се присъедините към бета версията на Digital Wellbeing в Android 9 Pie на мобилен телефон Pixel: регистрирайте се за официалната бета версия

Най-лесният начин да присъединете се към бета версията на Digital Wellbeing на Android 9 Pie има телефон Google Pixel. Great G го запазва за момента за своите устройства, които са единствените, които имат официален достъп до бета версията на този цифрова проверка на здравето. По този начин, ако имате мобилен телефон Pixel, Pixel XL, Pixel 2 или Pixel 2 XL, просто изпълнете следните стъпки:

  1. Надстройте до Android 9 пай чрез OTA.
  2. Отидете на уебсайта на Digital Wellbeing.
  3. Въведете акаунта на Gmail който използвате на мобилния си телефон и отговорете с „Да“ на въпроса „Имате ли Android 9 Pie на вашия Pixel?“.
  4. Скоро след това ще получите имейл с a връзка за бета версия. По принцип ще ви изпрати до Раздел Play Магазин. Изтеглете приложението.
  5. За по-малко от 24 часа в ново меню от Digital Wellbeing на вашия мобилен телефон Pixel с Android 9 Pie.

Цифрово благополучие бета на Android 9 Pie

Как да се присъедините към бета версията на Digital Wellbeing в Android 9 Pie на Essential Phone: root и използвайте Magisk

El Основен телефон Той се откроява като единствения мобилен телефон, различен от Pixel, който вече има наличен Android 9 Pie. Въпреки това не можах официално да получа достъп до бета версията на Digital Wellbeing. За щастие, XDA-Developers вече са отговаряли за създаването на модул Magisk, който можете да инсталирате на Основен телефон и че ще активира Digital Wellbeing на мобилни устройства. Защо се случва това? Тъй като apk файлът търси само правилните стойности на мобилен Pixel. Ако съответните документи бъдат променени на Essential Phone, те ще се считат за валидни.

Следователно, имате нужда от:

  • Рутнете вашия Essential Phone. Научете как в нашите уроци за руутване на Android.
  • Инсталирайте Magisk. Най-новата версия работи на Android 9 Pie.
  • Изтеглете Digital Wellbeing за Essential Phone
  • Инсталирайте модула, който сте изтеглили.

Ако се интересувате от целия процес, препоръчваме ви да разгледате връзката XDA-Developers в източника. Но в противен случай ще имате активно цифрово благополучие на вашия Essential Phone. Очаква се същият този процес да работи и на други телефони с Android 9 Pie, докато Google запазва бета версията за своите телефони Pixel. В момента някои потребители посочват, че работи в OnePlus 6.