Begræns på Instagram: hvad det er, hvad det er til og hvordan man gør det

Instagram

Når en konto på Instagram generer os, giver det sociale netværk os en række muligheder for at begrænse interaktioner med den pågældende konto. Det er en måde, hvorpå brugerne vil føle sig mere komfortable på platformen. Muligheder såsom blokering er allerede kendt, men udover dette kan vi også begrænse en Instagram-konto på en enkel måde.

Nogle af jer kender måske eller du har brugt denne begrænsningsfunktion på Instagram. Selvom det for mange brugere kan være noget nyt og ukendt. Af denne grund vil vi nedenfor fortælle dig mere om denne funktion, der er tilgængelig på det populære sociale netværk, så du ved, hvordan den bruges, og hvad den er til. På denne måde kan du spørge dig selv, om det er noget, du vil bruge i dit tilfælde, for det kunne hjælpe dig.

Det sociale netværk giver os mange muligheder når vi vil stoppe med at se nogens opslag, eller hvis vi ikke ønsker at have kontakt med en bestemt person. At begrænse er en af ​​de muligheder, der tilbydes os i denne forstand, som nogle måske har brugt tidligere. Selvom mange brugere ikke kan se de forskelle, som denne funktion tilbyder sammenlignet med andre muligheder som f.eks. blokering. Så vi fortæller dig mere om disse funktioner nedenfor. Siden på den måde vil du se disse forskelle og vide, hvilken du skal bruge i hvert enkelt tilfælde.

Instagram-logo
relateret artikel:
Sådan får du vist historier på Instagram uden en konto

Hvad er funktionen Begræns på Instagram

Officiel instagram

Begrænsning af en konto på Instagram er en mulighed, der er placeret midt mellem mute- og blokeringsfunktionerne. Når denne mulighed er valgt i det sociale netværk, vil den konto, du har begrænset, kunne fortsætte med at se de publikationer, som vi uploadede til vores konto, såvel som dem, du allerede havde på din konto tidligere. Selvom når denne person går for at skrive en kommentar i nogen af ​​publikationerne, offentliggøres den kommentar ikke direkte. Da du skal godkende din udgivelse.

NIngen af ​​denne persons kommentarer vil være synlige, hvis du ikke vil have dem, Du kan endda begrænse, hvem der kan se disse kommentarer, som du har skrevet på nogen af ​​dine opslag. Også, hvis denne person sender dig en privat besked på det sociale netværk, vil beskeden blive sendt, som om det var en anmodning. En konto, som du har begrænset på Instagram, vil ikke på noget tidspunkt kunne se, om du er forbundet i chatten, og den vil heller ikke kunne se, om du har læst de beskeder, som den har sendt dig i nævnte chats. Ja, de vil kunne fortsætte med at se indholdet af din konto, og du vil kunne fortsætte med at se indholdet af deres konto som normalt, hvilket også inkluderer deres historier. Den væsentligste ændring i denne henseende er kommunikationen mellem de to konti, som er væsentligt begrænset, som du kan se.

Det er en funktion, der har været tilgængelig på det sociale netværk i et par år og præsenteres som en god mulighed, hvis du vil gå ud over muting, men at blokere en bestemt konto er en smule overdreven. Restrict præsenteres som mellemvejen mellem disse to muligheder på Instagram, så det er noget, der kan bruges, selvom mange ikke kendte disse forskelle eller aspekter, der gør det anderledes end de andre. Du kan bruge det, når du vil, med konti, du følger, samt konti, du ikke kender, eller som du ikke følger. Derudover er der ingen grænser i denne henseende.

Forskelle med mute eller blok

Instagram app

når vi først ved det hvad begrænser en konto på Instagram, og hvad betyder denne funktion, det er godt at vide mere om de andre muligheder. Vi har nævnt, at dette er en funktion, der sidder halvvejs mellem mute- og blokeringsfunktionerne. Det er muligt, at du ikke er helt sikker på, hvad disse funktioner forudsætter, om konsekvenserne af at bruge hver enkelt af dem. Der er en række forskelle mellem disse tre muligheder, så det er godt at vide, hvad de er. Dette vil hjælpe os til bedre at vælge hver funktion til enhver tid.

Som vi allerede har talt om at begrænse, vil vi fortælle dig om de to andre funktioner, som det sociale netværk tilbyder os, dem med at dæmpe eller blokere. Dette giver os mulighed for at vide mere om de tre og vil også hjælpe dig, når du skal vælge den bedst mulige løsning til dig og din særlige situation.

  • ignorere en konto: Dette er en funktion, der giver os mulighed for enten at dæmpe publikationerne, historierne eller alt det indhold, som en specifik konto uploader på det sociale netværk. Når du bruger denne funktion, vises indlæg eller historier fra denne konto, som du har slået fra, ikke længere i feedet i appen. Denne person vil være i stand til at fortsætte med at se vores opslag normalt, samt skrive kommentarer til dem. Hvis du vil se dem, han har uploadet, skal du indtaste hans profil. Dette er en mulighed at henvende sig til, hvis denne person uploader for mange indlæg, og du er træt af at se dem i dit feed.
  • blokere en konto: Dette er den mest ekstreme mulighed, vi har på Instagram. Hvis vi beslutter os for at blokere en konto, er det fordi vi ikke ønsker at have nogen kontakt med denne person. Når du blokerer nogen, vil denne person ikke være i stand til at se noget, vi gør på det sociale netværk, da de ikke vil være i stand til at se vores profil på nogen måde, hvis de søger efter os, vil der ikke være nogen resultater. Vi vil heller ikke kunne se noget, den person uploader. Derudover vil du ikke være i stand til at sende os beskeder på noget tidspunkt. Denne person forsvinder således fra vores liv, hvis vi blokerer den.

Som du kan se, er muting noget, som mange måske overvejer ikke at gå langt nok, mens blokering er noget, der kan gå for vidt. At begrænse en konto på Instagram giver dig mere kontrol over, hvad der sker, da denne person vil kunne se, hvad du uploader, og du vil kunne se, hvad de uploader, men kommunikation afhænger mere af dig. Da hvis denne person ønsker at kommentere eller sende beskeder, vil du være i stand til at beslutte, hvad du skal gøre med dem. Så du har flere muligheder på denne måde på din konto på det sociale netværk.

Instagram-logo
relateret artikel:
Hvilke krav skal være opfyldt for at verificere en Instagram-konto

Sådan begrænser du en konto på Instagram

Instagram-logo

Instagram lader os begrænse enhver konto, når vi vil. Derudover er der ingen grænse for antallet af konti, som vi kan begrænse inden for det sociale netværk, så vi kan gøre dette så mange gange, vi vil, med så mange konti, som vi vil. Processen til at begrænse en konto er enkel, faktisk er trinene de samme, som vi vil følge, hvis vi ønsker at dæmpe eller blokere nogen. Kun i det sidste trin bliver vi nødt til at vælge muligheden for at begrænse. Dette kan gøres både i appen på Android og iOS og på computeren.

Først og fremmest skal vi åbne Instagram på vores telefon, og så skal vi lede efter den pågældende konto, som vi vil begrænse. Vi bliver nødt til at gå til denne persons profil i det sociale netværk. Når du er inde i denne persons profil på det sociale netværk, skal du klikke på ikonet for de tre lodrette punkter placeret i toppen højre på skærmen. Ved at gøre dette, vises en række muligheder på skærmen. En af de muligheder, der vises, er Begræns, som vi så skal trykke på.

Instagram vil spørge os bekræfte, om vi virkelig ønsker at begrænse nævnte konto, noget vi så skal gøre. Nedenfor er vi bekræftet, at vi har begrænset denne konto på det sociale netværk på denne måde. Hvis der er flere konti, som vi ønsker at begrænse i det sociale netværk, bliver vi simpelthen nødt til at gentage denne proces med dem alle. Disse konti er begrænset på denne måde. Dine kommentarer skal til enhver tid godkendes af os, og dine beskeder vil være anmodninger, så vi kan beslutte, om vi vil se eller svare på dem på et tidspunkt.

fjerne restriktioner

Instagram-Android

Hvis vi har ombestemt os, kan vi fjerne begrænsninger fra en konto. Trinene er identiske med dem, vi har fulgt i det foregående afsnit. Det vil sige, du skal åbne Instagram og se efter profilen på denne konto, som vi har begrænset. Når du er inde i profilen, skal du klikke på ikonet med de tre lodrette punkter. Der åbnes derefter en menu, hvor en af ​​de muligheder, vi finder, er fjerne eller trække sådanne restriktioner tilbage. Klik på det, og det sociale netværk vil give os en meddelelse på skærmen, der informerer om, at begrænsningerne på denne konto allerede er blevet fjernet.

Hvis der er flere konti, vi ønsker at gøre dette på, bliver vi bare nødt til at gentage processen med dem også. Når vi har fjernet begrænsningerne, alt vender tilbage til det normale med denne anden konto. Du vil med andre ord kunne skrive kommentarer på vores opslag som normalt, samt sende os beskeder igen som før. Vi skal derfor ikke længere godkende dine beskeder.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.