Redmi Note 11, Mi Pad 5 og Redmi 9C fås til en uimodståelig pris

Min Lite

Der er nogle datoer, hvor shopping bliver vigtigt, alt inden juletid. Før Black Friday er der normalt forskellige produkter, der normalt er tilgængelige til en pris under den sædvanlige pris, da det er dage til at erhverve ting, der kan være værd at give væk til jul eller konger.

Der er flere portaler, der normalt lancerer deres forskellige kampagner, der giver brugeren mulighed for at købe ting og have dem til næsten fabrikspris. I dette tilfælde er produkterne forskellige, især mobiltelefoni, som er en enhed, der normalt passer godt i næsten alt vejr.

I dette tilfælde kan vi anskaffe lige så mange mobile enheder som en tablet til en ret tilpasset pris, nærmest at se behovet for at opdatere terminalerne derhjemme. Forestil dig at være i stand til at købe en telefon eller en tablet langt under prisen for, hvad der findes i officielle og specialbutikker.

Redmi Note 11

Redmi Note 11

Det er en af ​​de telefoner, der er ankommet i 2022 for at implementere i sortimentet Det formidler nogle fordele, som er meget værd for brugere, der skal dække forskellige behov. Denne terminal tilføjer en 6,43-tommer AMOLED-skærm med en 90 Hz opdateringshastighed og en Full HD+ opløsning (2.400 x 1.080 pixels).

Denne model har forskellige hukommelsesmuligheder. I dette tilfælde kan vi vælge mellem 4 til 6 GB RAM, mens lagerkapaciteten forbliver på 128 GB, som eneste mulighed. Den monterede processor er Snapdragon 680, lover kraft og effektivitet, hvilket bringer denne velkendte enhed til live.

El Redmi Note 11 kommer til at montere op til fire bageste sensorer, en front og et batteri med høj kapacitet, som er på 5.000 mAh med 33W hurtigopladning. Den kom med Android 11, selvom den opdaterer til version 12 af Google-operativsystemet, under MIUI 13-laget fra producenten Xiaomi, som er producenten.

Redmi 9C NFC

Redmi 9C

Redmi lancerede med 9C-modellen en smartphone designet til at kunne have autonomi for hele dagen, på trods af at den ikke er særlig kraftfuld, er dette en mobil, der er mange ting værd. Denne telefon kommer med en vigtig 6,53-tommer skærm, panelet er IPS LCD med HD+ opløsning (1.600 x 720 pixels).

Vælg at montere en MediaTek Helio G35-processor, som er ansvarlig for at behandle de ting, der passerer igennem den, i dette tilfælde applikationerne. Operativsystemet er ingen ringere end Android 10, der kan opgraderes til 11 og 12. Den inkorporerer 3 GB hukommelse i dette tilfælde af typen LPDDR4X og lagerpladsen når 64 GB.

NFC er en forbindelse, der vil være meget nyttig for vores betalinger, forbindelse med andre enheder, samt andre ting, vi kan gøre med det. Batteriet i denne terminal er 5.000 mAh med en standardopladning på 10W. Kameraerne er tre bagerste, 13-megapixel hovedkameraer, en 2-megapixel makro og en 2-megapixel bokeh.

Xiaomi pad 5

Jeg Pad 5

Denne telefonproducent har valgt at nå tablets med sin Xiaomi Pad 5-model, et interessant og overkommeligt produkt til alle lommer. Denne enhed har valgt at montere en 11-tommer IPS LCD-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels, en opdateringshastighed på 120 Hz og et billedformat på 16:10.

Dens CPU er ingen ringere end Snapdragon 860, en kraftfuld processor, der lover at fungere før enhver applikation, som er tilføjet i den grafiske sektion, som er en Adreno 630. Mængden af ​​RAM er i alt 6 GB, mens lagerpladsen er 256 GB, velegnet til at gemme alle de oplysninger, vi ønsker.

Da der er to hovedkameraer, er bagsiden 13 megapixel, som optager rekorder i Full HD i en maksimal kvalitet på 4K ved 30 FPS, og fronten på 8 megapixel, der passer til næsten alt. Batteriet er på 8.720 mAh med en hurtig opladning på 22,5W, som oplader hurtigt og er tilgængeligt på kort tid.

Sælges alle tre enheder

Som om det ikke var nok, fra 30. oktober til 11. november er på udsalg Redmi Note 11 4/128GB for €249 og den Redmi Note 11 6/128GB for €239 en telefon af utvivlsom kvalitet. Det Redmi 9C NFC 3/64GB det gør det til en pris på kun €169, det samme gælder for tabletten Xiaomi pad 5, med et tilbud på 15 % og 389 €.

Hvis du vil se andre tilbudte enheder kan du indtaste her.