Du kan nu downloade betaversionen af ​​Opera GX-browseren på din mobil

Opera gx mobil

Opera Limited har udgivet sin nye mobilbrowser, kaldet Opera GX Mobile. Gennem en officiel erklæring lover denne applikation at være en nyhed i sektoren, da det ifølge det norske firma er verdens første mobilbrowser designet specielt til gamere. I øjeblikket er kun dens første betaversion tilgængelig, selvom de har udtalt, at de snart vil lancere den endelige version.

Dens desktop-version, der blev lanceret i juni 2019, har nået stratosfæriske tal i de seneste måneder, da den siden sidste år har oplevet en vækst på 190% og allerede har mere end ni millioner brugeres tillid. I betragtning af denne succes har de besluttet at lancere deres mobilversion, inklusive de samme funktioner, som har fanget offentligheden, der allerede nyder det på deres computere.

Opera GX Mobile funktioner

Opera GX Mobile inkorporerer mange funktioner og nye funktioner sammenlignet med andre browsere. Blandt dem omfatter dette personlig navigation med FAB (Quick Action Button) sammen med vibrationer og haptisk feedback, når vi interagerer med de tilgængelige elementer. De har ændret deres klassiske værktøjslinje med tre knapper til en enkelt knap for at nyde en mere behagelig og enkel oplevelse.

Takket være Flow funktion, som for nylig er blevet tilføjet, vil vi være i stand til at synkronisere alle de data, som vi konsulterer i mobil- og computerbrowsere. Vi vil være i stand til at dele tutorials, kompilationer og lister på alle vores enheder. Vi vil også have adgang til et meget nyttigt sted for gamere, nemlig GX hjørne, et rum, hvor vi kan tjekke de seneste nyheder om alt relateret til spil. Det inkluderer også en udgivelsesplan, der vil blive opdateret regelmæssigt, så ingen spiller går glip af kommende titler. opera gx mobil interface

For at opnå dette skal brugerne scanne QR code vises i browseren på den enhed, de vil synkronisere. Med dette kan vi overføre filer med en maksimal vægt på 10 MB, såsom weblinks, YouTube-videoer eller fotografier. Ud over alt dette er et af de vigtigste aspekter, at annoncer og annoncering er blevet væsentligt blokeret, såvel som cookies. På den anden side har den avancerede beskyttelsesindstillinger for at garantere en god brugeroplevelse for alle og vil tjene som beskyttelse mod kryptominere.

For at afslutte, har browseren indbygget en fornyet grænseflade, som vi vil finde os meget komfortable med, og vi vil have adgang til alt indholdet på en meget enkel måde. Opera GX inkorporerer fire temaer browser for at tilpasse den til vores smag: GX Classic, Ultra Violet, Purple Haze og White Wolf.


Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.