BLUETTI EP600 præsenteres som det vigtigste modulære strømsystem, tilgængeligt i begyndelsen af ​​november

BLUETS

BLUETTI viste sine seneste enheder ved IFA 2022 i Berlin, bl.a en af ​​de vigtigste såsom BLUETTI EP600 modellen sammen med B500. Dette trefasede system har en effekt på 6kW, inverter og maksimal LFP-batterikapacitet på 79kWh, som vil være tilgængelig i løbet af de næste par timer.

Søgningen efter et batteri af denne type kan næsten være en odyssé, da du har mange mærker og modeller på markedet. Når du leder efter en model med høj kapacitet, denne model, EP600 + B500 er en hurtig reaktion til alt hvad du behøver, da det giver energi til flere dages brug.

BLUETTIs prioritet er baseret på innovation, som er en af ​​dens lokaler. Siden udgivelsen af AC300+B300 tilbage i 2021 er BLUETTI begyndt at modulere sine solenergisystemer, der betragtes som premium, hvilket giver både alsidighed og kompatibilitet. EP600 og B500 bevarer denne models arv.

Alt om EP600 + B500

EP600-1

Med et omhyggeligt design reducerer EP600 sin vægt betydeligt og dens størrelse, som er i modstrid med den autonomi, som begge enheder giver. Den inkorporerer en 6000W tovejsinverter til både AC-indgang og -output, der giver AC-strøm på 230/400V for at få alle husholdningsapparaterne til at fungere.

EP600 understøtter også op til 6000W solenergi i intervaller fra 150V til 500V. MPPT solar effektivitet på 99,9%, giver en effekt, alle med sollys fra et sæt solpaneler inkluderet takket være B500, som vil være den ideelle ledsager til enhver tid til EP600-modellen.

Det er kendt som et udvidelsesbatteri, B500 Det er blevet skabt og designet til EP600-systemet. Den har ultra-holdbare 4.960Wh LFP-battericeller, størrelsen er den samme som EP600. Hver EP600 understøtter op til 16 batterimoduler til en samlet kapacitet på 79,3 kWh, der dækker alle dine strømbehov derhjemme eller på farten i dage eller op til en uge. EP600 og B500 kan stables pænt for at spare en masse plads, uanset om det er hjemme, på arbejdet eller på farten. Når der er brug for strøm, vil BLUETTI EP600-systemet være tilgængeligt.

Hvad får den til at skille sig ud fra EP600

Hjemmets energilagringssystem er blevet indført i en del år, og det gør virkelig en forskel gennem hele vores liv. Adskillige varianter og størrelser er nu tilgængelige til køb, hvilket gør det til en mulighed for næsten ethvert hjem.

Sammenlignet med andre solcellesystemer på markedet, EP600 leveres med et hybrid invertersystem like heart, hvilket betyder, at det eneste du skal gøre er at tilslutte solpanelerne til den pågældende generator. Der kræves ikke mere solcelle-inverter eller MPPT-controller.

Tilgængelighed og priser

Det bekræftes, at der i nogle lande og områder blev truffet drastiske foranstaltninger for at afhjælpe den energikrise, der rammer Europa, især når man ser frem til vinteren. For at afhjælpe strømmangel, arbejdere kl BLUETTI hævder, at EP600- og B500-systemet snart vil være tilgængeligt før denne vinters ankomst til Europa, Storbritannien og Australien.

Forudbestilling forventes at starte inden november i den officielle hjemmeside af BLUETTI. Du kan tilmelde dig her for en early bird-pris og hold dig opdateret med de seneste nyheder om det nye BLUETTI solenergisystem.

Med hensyn til prisen, selvom den ikke er endeligt afgjort, den anbefalede kombination EP600 + B500 koster €8.999, som afsløret af James Ray, marketingdirektør for BLUETTI. Han sagde også, at denne kombination har alt, hvad en forbruger kunne have brug for.