Mød Samsungs nye smarte ring, Galaxy Ring

Galaxy Ring

Efter starten af ​​Barcelona MWC 2024 har vi været i stand til at se de nye Samsung wearables, Galaxy Ring, tæt på. Vi ved stadig ikke alt om denne nye gadget, der er i stand til at måle vores helbred, men der er nyheder, og jeg vil fortælle dig om det. Lad os se, hvad vi har lært om den nye Galaxy Ring smart ring.

En ny ringformet sundhedsmonitor

Samsung Galaxy Ring

Samsung er et benchmark i verden af ​​mobilteknologi, der har overrasket alle med sine innovationer i årevis, og er uden tvivl en af ​​de virksomheder, der er mest på forkant inden for sin sektor. Og for at overraske os igen har præsenteret sin nye smart ring, der er i stand til at måle dit helbred, Galaxy Ring, på Mobile World Congress i Barcelona.

På trods af at vi blev præsenteret ved Unpack Showcase for et par måneder siden, var det nu, vi kunne se denne nye wearable fra det sydkoreanske mærke tæt på. Den mest bemærkelsesværdige nyhed i denne meddelelse har været at se, at denne smarte ring kommer i forskellige størrelser og farver.

I øjeblikket har vi beviser på 9 forskellige størrelser så det kan passe enhver persons hånd, som De adskiller sig med et par millimeter. Det er værd at nævne det Den største størrelse af alle kommer med en forbedring af batterikapaciteten. På trods af at vi ved, at den større vil have mere batteri, ved vi stadig ikke, hvilket batteri disse ringe vil have.

Hvad angår farverne Vi har kunnet se 2 nye farver, der adskiller sig fra den mørke stålfarve som vi så på dagen for præsentationen. Disse nye farver vil være guld og sølv, som har et meget elegant og klassisk design.

Lad os se, hvad Samsung Galaxy Ring vil bringe

Galaxy Health

Vi har stadig ikke en udgivelsesdato som sådan, så vi bliver nødt til at vente lidt længere på, at alle funktionerne og en udgivelsesdato for denne wearable bliver annonceret. Men hvad vi ved er, at det bliver det i stand til at måle sine brugeres helbred mere præcist end de fleste smarture på markedet.

Inde i ringen er sensorer i stand til spore din pulsOg overvåge søvn og vejrtrækning for at give dig et overblik over din helbredstilstand.

En ting, vi ved, er, at Galaxy Ring Den kommer med Samsungs Galaxy Health-app, så du kan synkronisere dine data, overvåge dem og modtage vejledning til at forbedre dit helbred.. For nu forstår vi, at Galaxy Ring vil tage helbredsdata såsom hjertefrekvens, åndedrætsfrekvens, natbevægelse samt menstruationscyklus og fertilitetssporing.

Det vil svare til de muligheder, som Samsung wearables til sundhedsmåling.

Hvilken pris har den?

Galaxy Ring guld

Aun Vi ved ikke, hvilken pris Samsungs nye smarte ring får Men hvad vi kan gætte på er, at det vil have en justeret pris. Derudover vil den på grund af den manglende konkurrence fra resten af ​​de teknologiske giganter være i stand til at etablere en pris, der fungerer som pejlemærke for, at andre virksomheder kan gå ind i kampen om smarte ringe.

Indtil videre er alt, hvad vi kan gøre vent, indtil de annoncerer en endelig udgivelsesdato og markedslanceringspris. Så snart vi har disse oplysninger, giver vi dig besked AndroidAyuda.