Hoe de onzichtbare modus van Telegram te activeren

Telegram onzichtbare modus

De oneindigheid van dingen die het kan doen, maakt het tot een van de toepassingen om rekening mee te houden, ondanks dat het is gelanceerd als een instant messaging-app. Telegram is een belangrijke applicatie, met een groot aantal gebruikers, meer dan 700 miljoen actieve gebruikers en wil verder gaan, vandaar de versie die bekend staat als Premium.

Een foto bewerken, je muzieklijst maken, bellen tussen vrienden en vele andere functies zijn beschikbaar in dit hulpprogramma dat is gemaakt door de gebroeders Dúrov. Na bijna 10 jaar op de markt te zijn geweest, heeft het veel dingen geconsolideerd, die de directe concurrentie overtreft, wat niemand minder is dan WhatsApp.

Laten we in detail treden hoe de onzichtbare modus in Telegram te zetten, een optie waar je, als je het gebruikt, veel gebruik van zult maken, vooral bij bepaalde gelegenheden. Deze befaamde modus zorgt ervoor dat je onopgemerkt blijft tussen je contacten, voor het geval je een pauze nodig hebt en jezelf niet aan een van hen laat zien, handig op specifieke tijden.

ChatGPT 4.0 op Telegram
Gerelateerd artikel:
Lid worden van een Telegram-groep

Een Zwitsers zakmes in zijn categorie

Telegram-2

Praten over Telegram is praten over een van de meest complete hulpprogramma's, inclusief bots, die ongetwijfeld perfect zijn als u een onderwerp wilt downloaden, naar een korter onderwerp wilt linken en nog veel meer. Dit zijn enkele van de vele dingen, plus hun groepen zijn perfect als we met mensen willen communiceren, maar ook willen helpen met elk onderwerp.

Onder de vele dingen bevat het verschillende opties in de instellingen, bijvoorbeeld door alleen een alias weer te geven en niet het telefoonnummer. Het is waar dat dit ons privacy geeft, om soms iemand te zoeken Het is geldig als het een naam heeft en het is degene waarmee u het kent, wat normaal is in dit soort gevallen.

De bovengenoemde onzichtbare modus is geldig wanneer u maar wilt, er zijn geen beperkingen, je kunt het op elk moment overdag, 's middags of' s nachts gebruiken. Velen gebruiken het al geruime tijd en zien het als een aanpassing die in de bekende Messenger op computers kwam, ook in WhatsApp Plus, een niet-officiële tool van het doelbedrijf.

Hoe de onzichtbare modus in Telegram te gebruiken

sluipmodus

Het is een van de manieren die niet iedereen kent, desondanks is het belangrijk dat u het weet en het nut geeft wanneer u onzichtbaar moet zijn in de Telegram-applicatie. Het gebruik ervan is zo eenvoudig dat u deze stap in slechts één minuut kunt doen en niet zichtbaar bent voor uw contacten, wat een nachtmerrie kan zijn als er honderden zijn.

De onzichtbare modus staat al een hele tijd op Telegram, het is zeker dat je het zelfs terloops hebt gezien, als je dat niet hebt gedaan, is het goed dat je het goed bekijkt. De functie wordt op elk moment functioneel, dus als u deze aan laat staan Tijdens die uren, die eeuwig kunnen zijn, ben je niet zichtbaar.

Je verbergt de status, in tegenstelling tot WhatsApp, dus je tijd zal niet verschijnen, als je online was, inclusief de laatste verbinding. Dit is van vitaal belang als u onopgemerkt wilt blijven en hen geen reden wilt geven om met u over een bepaald onderwerp te praten.

Om de onzichtbare modus in Telegram te activeren, Doe het volgende:

  • Open de Telegram-app op uw mobiele apparaat
  • Klik in het hoofdvenster op de drie strepen die linksboven verschijnen, het zal enkele nieuwe opties en instellingen openen die we kunnen aanraken
  • U moet naar "Instellingen" gaan, op deze optie klikken en wachten dat de beschikbare opties opengaan, en dat zijn er nogal wat
  • Ga naar het gedeelte met de tekst "Privacy en beveiliging", klik hierop
  • Klik op het gedeelte dat privacy zegt, je moet zoeken waar het "Laatste keer online" staat, kies hier wat u wilt weergeven, dit kan "Iedereen", "Mijn contacten" of "Niemand" zijn, terwijl de optie die "Niet delen met" toont, contact per contact aanpasbaar is
  • Klik op "Niemand", zodat je jezelf als onzichtbaar laat zien, daarom is de Telegram-modus "Onzichtbare modus"
  • Het wordt aan niemand getoond, het gebeurt ook bij de anderen, verliest u de mogelijkheid om te zien hoe laat uw contacten verbinding maken
  • Hierdoor bent u voor niemand zichtbaar en geeft u bijvoorbeeld geen aanwijzingen of u op elk moment van de dag verbinding hebt gemaakt

Configureren welke gebruikers uw status kunnen zien

fotofilter Telegram

Het configureren van welke gebruikers uw status kunnen zien, is essentieel als u geen snuffelaars wilt voer je sectie in en bekijk het, zolang ik je op Telegram kan lokaliseren. Het belangrijkste is daarentegen dat je hiermee veel dingen vermijdt, je zult ze nog steeds niet zien, het belangrijkste is om te filteren, vooral voor je privacy.

De onzichtbare modus van Telegram is één ding dat u kunt gebruiken, daarnaast laat je niet zien of je verbonden bent geweest met je contacten, wat je moment geprivatiseerd maakt. Het is essentieel dat je het doet als je ziet dat veel mensen willen zien of je verbinding hebt gemaakt en ze onmiddellijk met je praten, wat meestal gebeurt, althans in veel gevallen.

Ga als volgt te werk om te filteren wie uw status kan zien:

  • Ontgrendel de telefoon en open de Telegram-app op je telefoon
  • Ga na het starten naar het tabblad "Algemeen", klik op de drie regels linksboven
  • Ga naar het gedeelte "Instellingen", dit is hiervoor essentieel
  • Ga na het invoeren naar het gedeelte met de tekst "Privacy en beveiliging"
  • Klik in “Laatste keer en online” op “Niet delen met”, klik op “Gebruikers toevoegen” en ga er zoveel plaatsen als je wilt, zodat je het niet laat zien aan die contacten die je niet vertrouwen, ook niet aan iemand uit je omgeving
  • Druk op het blauwe vinkje om te bevestigen en je zult zien dat er nu "1 gebruiker" staat als je er een hebt geplaatst, hoe meer je plaatst, hoe meer ze in deze lijst zullen verschijnen

U kunt handmatig het grootste aantal mensen filteren, wat uiteindelijk contacten zijn die u in de notebook hebt, probeer alle mogelijke contacten op te slaan en zie hoe u dit handmatig doet. Hierna kunt u de wijzigingen desgewenst ongedaan maken door ze uit de onderstaande lijst te verwijderen, waardoor niemand uw status en laatste verbinding kan zien.