Tusenvis av temaer, ikoner og bakgrunnsbilder for Android med Hola Launcher

varme kilder hei launcher

I Google Play Store er det mange lanseringsprogrammer eller "launchers" som lar deg endre utseendet til terminalen din fullstendig. I tillegg til å legge til spennende funksjoner til daglig telefonbruk, lar disse applikasjonene deg finne og angi tusenvis av temaer, ikoner og bakgrunnsbilder for Android. Dette er tilfellet med Hola Launcher, som vi snakker om i dag.

Hei Launcher Det er en av de beste lanseringene du vil kunne finne i applikasjonsbutikken til Google Android-operativsystemet. Selve applikasjonen skjuler tusenvis av temaer, ikoner og bakgrunnsbilder for Android-en din, klar til å laste ned gratis, slik at du kan endre utseendet på telefonen din hver dag.

Det beste med launcheren er størrelsen og ressursforbruket siden den kan installeres på datamaskiner som har 1 MB RAM eller mindre og fungerer uten ytelsesproblemer. Hello Launcher i tillegg til å tilpasse ikonene og android bakgrunnsbilder lar deg endre widgetene på startskjermen i størrelse og plassering, slik at du kan konfigurere smarttelefonen etter eget ønske.

Hva annet tilbyr Hola Launcher?

I tillegg til å tilby temaer og bakgrunnsbilder for Android, denne lanseringen har interessante funksjoner som vil forbedre brukeropplevelsen med terminalen. For eksempel, blant sine mange funksjoner, har Hola Launcher en meny med de mest brukte applikasjonene i form av en nedtrekksdisk som er tilgjengelig når som helst.

hei launcher

Hvordan kan det være annerledes, den integrerer også verktøy for å forbedre ytelsen i Android, for eksempel en integrert RAM-minnerenser samt en batterioptimalisering som vil hjelpe deg å holde smarttelefonen på mye lenger.

En annen av de mest interessante funksjonene du kan finne i denne lette lanseringen er muligheten for å konfigurere og bruke forskjellige bevegelser for å administrere systemet. Du kan for eksempel skyve opp, ned, til venstre eller høyre for å åpne forskjellige sider hver gang. I tillegg kommer muligheten til å jobbe med flere skrivebordsovergangseffekter.

Som vi har sagt, kan du laste ned applikasjonen gratis fra Google Play Store og nyte, i tillegg til disse funksjonene, tusenvis av temaer, ikoner og bakgrunnsbilder for Android.