Gboard implementerer en ny funktion, der vil fange din opmærksomhed

Google forsøger altid at forbedre det, der allerede er meget godt, da der altid er detaljer, der skal finpudses. Denne gang Gboard, klassikeren google tastatur som også er den mest brugte af alle Android-brugere, den er fornyet og eksperimenteret med en ny funktion.

Denne funktion består af generere en nyt parti klistermærker fra nogles ansigter emojis allerede eksisterende. Og vi siger nogle, fordi dette vil ikke ske med alle emojis hvad der er i appen. De genererede klistermærker vil blive vist som et forslag fra de emojis, der har en ekspression eller betegne en slags følelser o sentimiento, såsom emojien fra det tænkende ansigt, den smilende eller elskeren.

Google vovede allerede sidste år ved at lancere en opdatering, der tilføjede GIF og klistermærker til forslag af tastaturet, men det ser ud til, at dem fra Cupertino godt kan lide at innovere, og tør gå et skridt videre med denne nye funktion på deres tastatur, som kan være meget slående og fange brugernes opmærksomhed.

Som vi kan se, vises denne nye funktion i form af ekstra afsnit øverst på tastaturet. Når vi klikker på en emoji, vil forslag til andre «fornyede emojis» dukke op med gestus af den trykkede emoji, kun i form af sticker. Som vi har nævnt før, dette gælder ikke for alle emojis, så vi skal vælge dem, der har et ansigt og har en gestus på deres ansigt.

Denne funktion er i eksperimentel fase, og vises for første gang i betafasen 9.0.2.290777105 af Gboard. For at teste det skal vi downloade den version af Google-tastaturet og derefter indtaste tastaturindstillingerne, og i præferenceafsnittet skal vi aktiver valgmulighed Der står "vis emoji switch key", som vi på spansk kunne tolke som "vis emoji-forslag". Når dette er gjort, skal dette område vises øverst på tastaturet, der foreslår at klikke på en emoji og prøve de nye klistermærker.

Hvis vi vil downloade denne version af Gboard for at teste denne nye funktion, skal vi Tilmelde som tester i Play Butik, så vi kan have den nyeste version af Google-tastaturet, selvom den som enhver prøveversion stadig kan være en smule grøn og indeholde nogle fejl. Sandsynligvis den opdatering Det vil snart blive officielt frigivet, og vi vil være i stand til at nyde denne slående og sjove nye funktion.

Du Descargar Gboard-applikationen, hvis du ikke har den fra linket nedenfor.

Gboard: Google-tastaturet
Gboard: Google-tastaturet
Udvikler: Google LLC
Pris: Gratis

 


Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.