Pokémon GO Ultra Bonus: Uge 2-belønninger

En Pokemon Go, i et par dage vil vi kunne nyde eksklusive belønninger inden for rammerne af Ultra Bonus Event. Det er flere uger, og i løbet af hver uge vil der være forskellige belønninger af begrænset varighed. Når den nye uge af begivenheden nærmer sig, opdager de os, hvad der er grundene til, at vi bør tænde vores mobil og begynde at spille så længe som muligt. Disse er belønninger som du får i uge 2 af Ultra Bonus Event.

Pokemon Go Ultra Bonus uge 2 belønninger

den belønninger som vil være tilgængelig i uge 2 af Ultra Bonus Event, i Pokémon Go-videospillet, ved vi allerede. Igen vil vi have fordelen af ​​at kunne udruge 7 kilometer æg for at få eksklusive Pokémon fra Kanto-regionen i vores Pokédex; Dette inkluderer Kangaskgan, Mr. Mime. Tauros og Farfetch'd. Og også i Kanto-regionen vil vi være i stand til at finde varianter Shiny af eksklusive Pokémon. Så i løbet af denne anden uge kan vi få fat i Shiny Kangaskhan, Shiny Mr. Mime, Shiny Tauros og Shiny Farfetch'd.

Endnu en gang er det tid til at bære vores æg med os, fordi rugemaskinen har accelereret for hele denne uge, og derfor vil vi være i stand til at udruge æggene i la mitad væk fra det sædvanlige. Og denne gang, i uge 2 af Pokémon Go Ultra Bonus Event, vil vi være i stand til at få fat i alle former for Deoxys under raids.

Pokemon Go Ultra Bonus uge 1 belønninger

La 1 uge af arrangementet Ultra bonus, fra Pokémon Go, giver os mulighed for at få U, L, T, R og A-formerne Unown. Udover dette er der flere fordele som for eksempel, at de 10 kilometer æg kan udklækkes. Og i forhold til det samme, midlertidigt effektiviteten af inkubator. Det vil sige, i løbet af dagene i uge 1 af Pokémon Go Ultra Bonus Event, er det bedst at bære æg konstant på toppen, mens vi rejser på cykel.

Til alt det ovenstående må vi tilføje, at i løbet af denne første uge Ultra bonus fra Pokémon Go vil det være mere muligt at få nogle legendariske Pokémons, som de er Entei, Suicune og Raikou i razziaer. Mens begivenheden varer, kan vi i dens første uge lettere finde skabninger som Shiny Gligar eller Shiny og Sentret.

Pokémon GO
Pokémon GO
Udvikler: Niantic, Inc.
Pris: Gratis

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.