Du har kun 48 timer til at personliggøre din mobil gratis med disse apps

Det er altid godt at starte en ny måned med gratis apps, så vi giver dig månedens første tilbud på Google Play Store-applikationerne. Disse tilbud udløber selvfølgelig om max 48 timer, så hvis du vil have dem, så skynd dig, ellers bliver appsene betalt igen. Dette er de gratis apps til 5. november 2019.

Tilpasningselskere er heldige. Normalt er der altid nogle ikonpakker i ugens tilbud, men i dag er hovedtemaet. Så hvis du vil tilpasse din telefon, og du leder efter ikonpakker, er det din dag i dag, og en af ​​dem, der dukker op, vil helt sikkert interessere dig. Der er også nogle apps, der ikke er ikonpakker, selvfølgelig, så følg med, hvad der er på tilbud.

Analog Eternity – Filmfiltre

Vi starter med de apps, der ikke er ikonpakker, for dem af jer, der ikke ønsker at tilpasse din mobil. Det første vi har er Analog evighed. En app til at redigere billeder og sætte filtre på dem, så de får det analoge look, som du holder så meget af. En fantastisk app til elskere af analog fotografering.

analoge eternity apps gratis 4 november

vikinger 3d tapet

Levende tapeter har floreret i de seneste uger. Denne levende tapet er Viking 3D, af Ruslan Sokolovksy, en udvikler, der har været her mange gange med sine levende tapeter. Heri genskaber han en vikingelandsby.

vikinger 3d tapet
vikinger 3d tapet
Udvikler: Ruslan Sokolovsky
Pris: 1,19 €

Croc - Icon Pack

Og vi startede allerede med ikonpakkerne, den første er Croc. Denne ikonpakke er perfekt til at have en mere homogen tilpasning, da den vil placere alle ikonerne i en meget farverig firkant. En ikonpakke, der fungerer til næsten enhver form for tilpasning, du har i tankerne.

gratis apps 5 november croc

Croc - Ikonpakke
Croc - Ikonpakke
Udvikler: Hvorfor altid hest
Pris: 0,99 €

Famver - Icon Pack

Nu går vi til den modsatte side. Fra de firkantede ikoner af Croc til de hundrede procent afrundede ikoner af famver. Fra det flade ikon til 3D-ikonet. I denne pakke med ikoner skiller apps sig naturligvis ud over deres cirkel.

famver ikonpakke

Famver - Icon Pack
Famver - Icon Pack
Udvikler: DINO Tech
Pris: 0,59 €

Entiner - Icon Pack

Denne pakke er firkantet med ikonerne indeni som Croc, men denne har et mere 3D-look. Det er klart, at i dag er dagen til at vælge præcis, hvad du vil.

gratis apps 5 november enter

Intiner - Icon Pack
Intiner - Icon Pack
Udvikler: DINO Tech
Pris: 0,59 €

Pixel Pie ikonpakke

Vi har 3D firkantet og fladt kvadrat og 3D cirkel. Hvad har vi tilbage? Flad cirkel. det er derfor, vi har Pixel Pie Icon Pack. Denne ikonpakke giver os runde og flade ikoner baseret på Pixel-ikonerne i Android Pie, selvom de ikke er helt ens.

gratis apps november 5 pixel pie

Pixels ikonpakke
Pixels ikonpakke
Udvikler: JustNewDesigns
Pris: 0,69 €

Bits - Icon Pack Oreo

Igen en flad cirkel. Men i dette tilfælde har vi en kontur med applikationens farve, inde i ikonet for appen og fyldt med en kornet grå. En ret nysgerrig ikonpakke, fordi man normalt ikke ser denne grynet stil, så det er en ikonpakke med en masse personlighed.

gratis apps november 5 bit

Bits - Oreo Icon Pack
Bits - Oreo Icon Pack
Udvikler: Potion magi
Pris: 0,89 €

Supercons - Superhelte-ikonpakken

Og endelig har vi det Superkoner. Disse ikoner har et meget klart tema: superhelte. Denne pakke har sine ikoner baseret på superhelte, enten fra DC eller Marvel, så fans fra begge sider vil være glade. Og hvis du kan lide både DC og Marvel, er denne ikonpakke perfekt til dig.

superkoner

Det er alle de gratis apps til 5. november 2019. Vi minder dig om, at du maksimalt har 48 timer til at downloade dem, så hvis du kunne lide nogen af ​​dem, så tænk ikke over det et sekund.


Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.