Sig farvel til januar med betalte spil, der er gratis i de næste 7 dage

I dag slutter vi januar, og vi lukker en lang måned fuld af dage med ugens tilbud. Hver uge tilbyder vi en sammenstilling af tilbud, applikationer om mandagen og spil om fredagen, så du kan drage fordel af og få apps muy interessant uden at betale en enkelt euro.

Da i dag ikke kunne være mindre, har vi lavet en opsamling af seneste betalte spil som er helt gratis i Play Butik i en begrænset periode. Lad os starte med listen.

Lev eller dø: Survival Pro

Lev eller dø er et spil om postapokalyptiske omgivelser hvori en virus ha udslettet næsten alle befolkningen. Vi bliver nødt til at finde andre overlevende at slå sig sammen og dræbe zombier. Til dette skal vi bruge construir og lave våben og instrumenter med forskellige materialer, få mad, køretøjer ... alt hvad der er nødvendigt for at ikke gå til grunde i denne verden langt fra Guds hånd. Dette er et af spillene med de bedste grafik med listen og de mest interessante.

Evertale

Spillet med flest downloads på listen har et magisk tema og fantasi, hvori vi skal rejse gennem store landskaber, travle byer og mytiske fangehuller, en mekaniker magen til Super klon. Mere af 180 skabninger at vi kan fange og udvikle os i den reneste Pokémon-stil. Vi skal slå os sammen og befri verden fra Eren af de dødelige Pandemonium. Vi kan kæmpe ind PvP ligaer og form gremier med andre spillere, og dermed låse mange op bonusser, power-ups og belønninger for nemmere at komme i niveau.

Evertale
Evertale
Udvikler: ZigZaGame Inc.
Pris: 0,50 €

Tap tap tegneserietegner - Cartoon999 (VIP)

Tap tap tegneserietegner er et layoutspil lodret inspireret af tegneserie, altså æstetikken i håndtegninger, hvis hovedperson er Hr. Paper, som har besluttet at fylde verden med sine tegninger og erobre verden. I denne VIP-version vi har ingen annoncer, og vi har også fordelen af ​​at starte spillet med 300 krystaller som vi kan bruge på flere ting i spillet.

Cats King Premium - Battle Dog Wars: RPG Summoner

Cat King Premium er et spil RPG som vi skal bruge breve at bekæmpe Hunde i kampe og fuldføre missioner. Vi bliver nødt til at møde mange monstre med forskellige færdigheder, kan vi personliggøre vores spillere, og vi har mere end 30 krigere til hvem vi kan påberåbe sig i kampene i forskellige kategorier, såsom krigere eller troldmænd. I denne Premium-version låser vi op for en VIP-helt: Windfinder. Derudover vi har ingen annoncer, og vi kan kræve gratis 10000 de guld y 300 diamanter.

Tænk Tap Turn - Brain Game

Dette er et spil, hvis navn repræsenterer det perfekt: vi bliver nødt til at tænke, røre og vende. Vi møder en puslespil psykologisk at tænke, hvis gameplay er så simpelt som at gå tocando den dele af puslespillet til vend dem og gør dem sammenfald. Bortskaffes farverige temaer og prangende, og det kommer godt med, hvis vi keder os eller er stressede, og det er også et spil, der forbedrer vores ræsonnement. Vi har intet mindre end 1000 niveauer som vi kan bruge spor For at komme videre, hvis vi sidder fast

Connect - Sejt og farverigt spil

Connect er et spil, hvor vi skal match kort med samme design at få dem til at forsvinde. Det mål es tømme brædderne, og hvis vi på noget tidspunkt går i stå, kan vi det blande bogstaver. Vi har 9 tyngdekraftstilstande, 2 temaer: abstrakt eller sport, vi kan lege med kronometer hvis vi vil have udfordringer, eller lege uden det stille og roligt og slappe af. Det er også en spil velegnet til farveblinde mennesker. Denne Premium-version indeholder ikke annoncer.

Rumkoncept Sudoku

Space Concept Sudoku er et online sudokuspil, hvor vi skal fylde alle tavlerne ved at organisere tallene i 4 adresser uden at gentage dem. Det grundlæggende mekanik af spillet er at placere numrene på 1 til 9 para færdiggøre tavlen. Vi har en rum tema, små animationer og en enkel grænseflade.

Rumkoncept Sudoku
Rumkoncept Sudoku
Udvikler: ALY Marketing
Pris: Gratis

Roll Adventure

I dette sjove spil 3D vi vil guide en terning para undgå forhindringer, huller og fælder for ikke at blive elimineret og samle blå perler der ødelægger forhindringer, og røde ædelstene der låser anderledes op tegn fra mere end 40 tilgængelig. De tilbyder os daglige belønninger, og gameplayet er ekstremt enkelt og intuitivt, vi behøver kun en finger for at spille.

Roll Adventure
Roll Adventure
Udvikler: skør ugle
Pris: 0,59 €

Color Link Deluxe VIP - Line puslespil

Color link deluxe er et spil puslespil meget farverig, hvor den mål es bygge rør af forskellige farver gennem forskellige punkter der er spredt rundt i et gitter, sigter mod fyld det fuldstændig. Når vi starter et niveau, har vi de farvede prikker, som vi skal slutte os til, indtil vi fuldfører puslespillet, på betingelse af at de skal ikke krydse i ethvert øjeblik. Det er et simpelt spil, og vi kan spille Ingen internetforbindelse.

Color Link Deluxe VIP - Line s
Color Link Deluxe VIP - Line s
Udvikler: ArtStorm
Pris: 1,89 €

Dead Bunker 2 HD

I dette spil vil vi være en lejesoldat at han må risikere sit liv i bytte for hårde, højtlønnede jobs. Ved modtagelse af en ringe fra en gammel ven, der kæmpede i militæret med os, vil vi modtage en jobtilbud at vi ikke vil kunne afslå. Vi bliver nødt til at lede efter nogle dokumenter i en laboratorium hemmelighed i bytte for en saftig pengebelønning. Når vi kommer ind i dette lyssky og dystre laboratorium, vil vi bekræfte det det er ikke ubeboet, og at nogle af de biologiske forsøg der blev udført i den, hjemsøger stadig stedet ...

Dead Bunker 2 HD
Dead Bunker 2 HD
Udvikler: EGProjekt
Pris: 0,59 €

Flere betalte spil, gratis.

Der er stadig mange spil på tilbud, som vi tilbyder dig på den følgende liste, så du kan vælge dine yndlingsgenrer og have det sjovt hele weekenden.

Menneske-spise plante VIP
Menneske-spise plante VIP
Udvikler: Koffeinmonster
Pris: 0,99 €
Præstindenes eventyr
Præstindenes eventyr
Udvikler: super link
Pris: 0,89 €
Levering RPG
Levering RPG
Udvikler: OK, FÆRDIG
Pris: 2,79 €
Secret Tower VIP (IDLE RPG)
Secret Tower VIP (IDLE RPG)
Udvikler: Next Doors
Pris: 1,09 €
XTeam VIP - Idle & Clicker RPG
XTeam VIP - Idle & Clicker RPG
Udvikler: StormX
Pris: 1,79 €
Episke helte
Episke helte
Udvikler: Unimob
Pris: 0,59 €
FeeSoeeD | Mystisk verden
FeeSoeeD | Mystisk verden
Udvikler: BUG-Studio
Pris: 1,99 €
Superhelte Armor Premium
Superhelte Armor Premium
Udvikler: UbiMob
Pris: 0,99 €
Merge Monster VIP - Offline ID
Merge Monster VIP - Offline ID
Udvikler: østmåne
Pris: 0,99 €
Shuriken Jump
Shuriken Jump
Udvikler: skør ugle
Pris: 0,59 €
Defend Heroes Premium
Defend Heroes Premium
Udvikler: FF_Studio
Pris: 0,59 €

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.