OnePlus 7 Pro og Xiaomi Mi 9T har allerede Android 10 med tilpasset ROM

Android paranoid kvarts

Siden lanseringen av Android 10 for nøyaktig en måned siden, er det flere ROM-er som har tillatt noen Android 10-telefoner å ha, telefoner som ennå ikke har offisielt oppdatert eller som ikke en gang ville gjort det. Denne gangen er det flere fordelstelefoner, men blant dem er telefoner like populære som OnePlus eller Xiaomi Mi 9T. Vil du vite hva de er?

Det er flere telefoner som kan oppdatere sin versjon av Android takket være Paranoid Android. Denne ganske populære ROM-en er en av de populære rene Android-baserte ROM-ene. Og nå har den gitt ut sin første Android 10 ROM, for OnePlus 7 Pro og Xiaomi Mi 9T. To av de mest populære telefonene for øyeblikket.

OnePlus 7 Pro, Xiaomi Mi 9T med Android 10 ... Og mer

Paranoid Android har gitt ut de første versjonene av Android 10 for OnePlus 7 Pro og Xiaomi Mi 9T (eller Redmi K20, samme versjon, men i Kina). De har fått navnet Paranoid Android Quartz, og for øyeblikket er de i Alpha-fasen, men du kan nå installere den på enheten din.

Xiaomi Mi 9T Android 10 Paranoid Android

Hva vil det si å være i alfafasen? Lett, Alpha-fasen, som du kan gjette, er den som kommer før betaen. Betaversjonen er en versjon av programvaren som allerede kan tjene som forhåndsvisning og er funksjonell, men kan være ustabil. Alpha-fasen (eller Alpha) er fasen der vi for første gang har en fullversjon av programvaren, men den er fortsatt veldig ustabil, og kan ikke betraktes som en forhåndsvisning av hvordan den endelige operasjonen vil bli.

Så hvis du vil installere denne versjonen, må du gjøre det på egen risiko, og vi anbefaler ikke at du installerer den på OnePlus 7 Pro eller Xiaomi Mi 9T hvis det er hovedtelefonen din eller du ikke har en annen støttemobil.

Men hvis du vil installere det og teste Android 10 på mobilen din, legger vi igjen lenkene slik at du kan gjøre det.

Last ned Android for OnePlus 7 Pro HER.

Last ned Android 10 for Xiaomi Mi 9T HER.

Andre telefoner planla å motta Android 10

Men Paranoid Android har allerede annonsert lanseringsplaner for Quartz, versjonen av Android 10 for forskjellige enheter. Dette er alle enhetene som står på listen og venter på å bli oppdatert.

  • OnePlus 7 Pro
  • Xiaomi Mi 9T
  • Redmi K20
  • OnePlus 6
  • OnePlus 6T
  • Xperia Tama-plattformen

Hvis du har noen av disse enhetene, kan du være trygg på at du snart vil kunne ha Android 10 på telefonen. Kommer den før produsenten din?


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.