Mega september-arrangementet begynner i Pokémon GO

mega september-arrangement

Nyhetene om Pokémon GO slutter ikke å komme, som hver måned har brukt oss til å bringe en god del nye hendelser og endringer i spillet. Denne september skulle ikke bli mindre, med en superbegivenhet kalt Mega September, lastet med turneringer, raid og mange flere nye elementer.

Arrangementet er nå tilgjengelig for din bruk og glede, for dette er det nødvendig å oppdatere Pokémon GO i Play Store slik at vi har aktivert alle nyhetene på kontoen vår. Det store arrangementet vil vare fra kl 1. til 28. september, selv om det vil bli delt inn i flere faser. I tillegg krever det flere betingelser for å låse opp belønninger og Pokémon, så generell deltakelse fra alle spillere er nødvendig.

Pokémon GO
Pokémon GO
Utvikler: Niantic, Inc.
Pris: Gratis

Nyheter om Mega September i Pokémon GO

I følge den offisielle nettsiden til Pokémon GO skal måneden deles inn i flere deler for å fordele arrangementene på en ryddig måte. Fra i dag og frem til 7. september vil spillerne fullføre alt Mega Raids mulig før slutten av perioden. Dette resulterer i et større utseende av skapninger og et ekstra angrep hvis vi spiller raidene med venner.

Deretter, fra 11. til 17. vil utviklingen av arrangementet fokusere på treningssentrene, Team GO Rocket og kamper med andre trenere, ikke inkludert GO Fighting League-rangering. Hvis 275 millioner av alle disse kampene blir vunnet, kan vi låse opp både en Mega Houndoom og en Mega Beedrill.

Og til slutt, fra 22. til 28. september, vil spillere ha muligheten til å beholde Pokémonen i sine Mega-former. i 12 timer, i stedet for 4 timer som tidligere fastsatt. I tillegg vil vi nok en gang ha en tidsbegrenset undersøkelse, hvor en Mega Gengar kan låses opp til Halloween. I andre nyheter har vi tilgjengeligheten av Mega-armbåndet i butikken, i tillegg til doble varigheten av Poffin under arrangementet.

Pokémon som du kan finne i Mega September-arrangementet

Bortsett fra noen av skapningene vi allerede har nevnt, har vi flere Pokémon som vi kan fange i ville gyter. Den første uken vil det være feltundersøkelser som skal skaffe spillere Mega Energy Venusaur, Charizard og Blastoise. På den annen side, hvis de 2 millioner undersøkelsene som er vedtatt blir overgått, vil det være mulig å låse opp en Mega pidgeot, samt Aerodactyl eller Lotad i naturen, selv om det er sjanser for å finne dem i deres versjon skinnende.

mega september event pokémon go

Under den andre delen av arrangementet vil nevnte Mega Beedrill motta en Boost i kamppoeng under dueller, selv om en kan oppnås ved å fullføre en eksklusiv etterforskning. Hva mer, vi vil ha flere ville opptredener av skapninger som Caterpie, Weedle, Paras, Venonat, Scyther, Pinsir, Ledyba, Spinarak, Wurmple, Kricketot og Burm. I den siste uken med arrangementer vil større Pokémon som Doduo, Alolan Exeggutor, Pinsir, Lapras, Snorlax, Furret, Wobbuffet, Mantine eller Skarmory dukke opp oftere.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.